Varaus- / toimitus­ehdot

Anjaki Oy 2927879-4 (jäljempänä verkkokauppa) myy palveluita / tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: antti@citygame.fi

Postiosoite: Raunistulantie 35, 20300 Turku

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet / palvelut valitaan kotisivuilla ajanvarausjärjestelmässä. Tilaus lähetetään maksamalla varausjärjestelmän sisältö varausjärjestelmän kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: payform@bambora.com

Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Maksutavat

Payform-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

YLEISTÄ

Ryhmät (yli 6 henkilöä) pyytävät ei sitovaa tarjousta sähköpostitse. Sopimus tulee voimaan, kun lähetämme sähköpostiviestin jossa on tilausvahvistus.

Yksityishenkilöt suorittavat Citygame-maksut verkossa. Ryhmien (yli 6 henkeä) kohdalla Anjaki Oy lähettää laskun koko summasta postitse tai sähköpostitse. Jos maksua, jota ei ole maksumuistutuksesta huolimatta suoritettu, joudutaan perimään oikeusteitse, osanottajalta veloitetaan 100e lisämaksu Anjaki Oy:lle koituneiden kulujen peittämiseksi.

Varaaja on vastuussa siitä, että täyttää varaukseen oikeat tiedot, joiden avulla lähetämme tarvittavat ohjeet seikkailuun ja voimme tarvittaessa olla yhteydessä varaajaan.

Varaaja on vastuussa siitä, että on vastaanottanut varausvahvistuksen. Jos varausvahvistusta ei saavu 24h sisällä tulee hänen olla yhteydessä palvelun tarjoajaan. Jokainen tehty varaus on voimassa, kunnes palveluntarjoaja toisin ilmoittaa.

Sopimus yksityishenkilön kanssa syntyy, kun saat maksuvahvistuksen ja varausvahvistuksen, jossa on linkki peliohjeisiin. Varausehtojen hyväksyminen tilaamalla Citygame tapahtuman kaikki osanottajat hyväksyvät ehdoitta verkossa näkyvät hinnat.

Ryhmät (isommat kuin 6 henkilöä) pyytävät ei sitovaa tarjousta Anjakilta. Sopimus tulee voimaan, kun Anjaki Oy lähettää Slotti-palvelun kautta sähköpostiviestin, jossa on tilaus / varausvahvistus.

Jos reitillä on ylimääräisiä maksamattomia henkilöitä, veloitetaan jokaisesta maksamattomasta henkilöstä 50e sakkomaksu.

Ryhmät ja yksityishenkilöt ei voi peruuttaa ostamiaan palveluja, mutta niitä voidaan muuttaa tai siirtää. Tilaus voidaan siirtää toiseen päivään, jossa on vapaita aikoja. Jos osanottajat eivät voi osallistua, siitä on ilmoitettavat palveluntarjoajalle heti. Jos ryhmän osallistumista ei voida siirtää vaihtoehtoiseen päivään, tilaussumma pidätetään kokonaan. Emme myöskään ole velvollisia korvaamaan erotettavaa summaa, mikäli haluatte pienentään ryhmäkokoa alempaan ryhmään. Tässä kohtaa suosittelemme pyytämään pelaajia tilalle.

Reitit ja rastit ovat kaikkien ulottuvilla. Tarkastuksista huolimatta yksittäiset rastit voivat olla pieniä hetkiä pois toiminnasta tai toimia osittain. Tällaisissa tilanteissa osanottajilla ei ole oikeutta takuukorvauksiin Anjaki oy:ltä. Takuu ei ole voimassa myöskään, jos QRHELPPI tai muut tiedot eivät ole käytettävissä.

Aloituspaikalle on saavuttava n 15 minuuttia ennen pelin alkua. Myöhästyminen vaikuttaa seuraavien ryhmien seikkailuun.

Citygame-varausvahvistus oikeuttaa käyttämään reittiä ja pelissä tarvittavia laitteita.

Anjaki Oy antaa asiakkaille myös tietoa ravintoloista, joissa nämä voivat käydä aterioimassa ennen ja jälkeen Citygamen seikkailua.

Osanottajien on kyettävä kävelemään reiteillä ja suunnistamaan kaupungissa. Suositeltu vähimmäisikä 8 vuotta. Lapsilla tulee olla reitillä vähintään yksi aikuinen mukana.

Kullakin tiimillä on oltava vähintään yksi matkapuhelin, jolla voi vastaanottaa ja soittaa puheluja. Osanottajat vastaavat kaikista puhelu- ja käyttömaksuista.

Osanottajat kulkevat reiteillä täysin omalla vastuulla. Osanottaja päättää itse tarvitseeko hän vakuutusta. Anjaki Oy ei vastaa mistään henkilö- tai omaisuusvahingoista, joita koituu suorittaessa Citygamen palveluita. Emme vastaa yhteistyökumppaneiden tarjoamista palveluista.

Varaamalla/maksamalla hyväksyt nämä varausehdot

Anjaki Oy pidättää oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia näihin ehtoihin.